FAQ items aan het laden...

Uw bedrijfsdata mobiel, Acacius ter bescherming

Bedrijfsdata veilig mobiel

Met Managed Mobile Device van Acacius is uw bedrijfsdata mobiel op beheerde apparaten (Managed Devices), met een gerust hart.

Wanneer u gebruik maakt van de Online Werkplek van Acacius bevindt uw bedrijfsdata zich veilig en afgeschermd in de Cloud van Acacius.

Wanneer u echter overal mobiel wenst te werken, door bijvoorbeeld uw e-mail te kunnen lezen op uw mobiele apparaten, reist er echter wel een deel van uw bedrijfsdata met u mee. Alhoewel het met de juiste maatregelen niet altijd veel data hoeft te betreffen, is het wel zo dat het uitlekken van bijvoorbeeld een e-mail van uw bedrijf met daarin klantgegevens, grote gevolgen kan hebben, ook in financiële zin. Namelijk, sinds de Meldplicht Datalekken van kracht is rust er bijkomend een extra plicht op u als organisatie om op een veilige en aantoonbare manier met uw bedrijfsdata – en klantgegevens – om te gaan.

Uw bedrijfsdata veilig meereizend met gebruikers en hun apparaten, zonder een beperking te vormen.
In geval van verlies van een mobiel apparaat kan de data op afstand worden gewist, dat – door versleuteling – voor een persoon buiten uw organisatie in alle gevallen afgeschermd is.

Wat omvat Managed Mobile Device door Acacius?

Managed Mobile Device door Acacius is mogelijk vanaf € 8,95 per mobiele gebruiker per maand.
Met ons uitgebreide product- en dienstenaanbod streven wij ernaar u de best mogelijke totaalervaring te bieden!

Beheer van Mobiele Apparaten

In de meeste bedrijven heeft (bijna) iedere medewerker een tablet, smartphone, of een ander mobiel apparaat. Veelal worden deze apparaten zowel zakelijk als privé gebruikt, waarmee de grens tussen privé en zakelijk steeds meer vervaagd. Uw bedrijfsdata komt hiermee dagelijks buiten de grenzen van uw afgeschermde netwerk! Met Mobiel Apparaatbeheer van Acacius zorgt u ervoor dat uw bedrijfsinformatie – ook mobiel – beschermd en veilig is.

Voordelen van Managed Mobile Device door Acacius:

  • Waarborging van uw bedrijfsdata die meereist met de gebruiker en het apparaat
  • Versleuteling van mobiele apparaten, dus ook bedrijfsdata versleuteld
  • Bij verlies van een mobiel apparaat kan op afstand de aanwezige data worden gewist
  • Uw medewerkers beschikken automatisch over toegang
    tot geautoriseerde Wi-Fi netwerken en mailboxen.

Uw bedrijfsdata veilig en efficiënt mobiel, met Managed Mobile Device van Acacius!