FAQ items aan het laden...

Geavanceerde bedreigingen vragen om geavanceerde oplossingen

Krachtige netwerkbeveiliging

Een firewall is een essentiële schakel in het netwerk om op een veilige manier toegang te krijgen tot het internet. Bied uw medewerkers op een veilige manier toegang tot internet, zonder dat uw netwerk risico’s loopt door invloeden van buitenaf en geavanceerde bedreigingen vanuit uw interne netwerk. Managed Firewall door Acacius zorgt voor een sterke beveiliging tussen uw lokale netwerk en het internet.
Wij bieden u geavanceerde beveiligingsoplossingen met één hoofddoel: vooropstaand de veiligheid van uw bedrijfsdata en bedrijfssystemen, uw organisatie een uiterst veilige en ongestoorde internettoegang bieden.

Als Silver-partner van Sophos, is Acacius in staat u robuuste oplossingen te leveren op basis van hardware en software van Sophos. Om uw organisatie zo goed mogelijk te beschermen tegen de meest uiteenlopende bedreigingen via het internet, wordt uw firewall beheerd door Acacius.

Wat omvat Managed Firewall door Acacius?

Managed Firewall door Acacius is mogelijk vanaf € 125,- per maand.
Met ons uitgebreide product- en dienstenaanbod streven wij ernaar u de best mogelijke totaalervaring te bieden!

Bescherming van uw bedrijfsnetwerk

Acacius kan u volledig adviseren en ontzorgen om uw organisatie de alsmaar toenemende vormen van netwerkbedreigingen het hoofd te kunnen bieden. Naast de aanschaf van de benodigde hardware / software in combinatie met benodigde licenties, zal Acacius er een grote zorg voor dragen uw organisatie, en daarmee uw waardevolle bedrijfsdata, zo goed mogelijk te beschermen.

Voordelen van Managed Firewall door Acacius:

  • Uiterst veilige firewall installatie
  • 24×7 monitoring
  • U bent altijd up-to-date met uw netwerk- en internetbeveiliging
  • Volledig integreerbaar met een breed scala aan beveiligingsoplossingen voor uw (bedrijfs-)netwerk.

Geavanceerde netwerkbeveiliging van uw bedrijfsnetwerk , sterk uitgevoerd met Managed Firewall van Acacius!