FAQ items aan het laden...

Mobile Connectivity belangrijk voor een moderne werkomgeving

Mobile Connectivity / Mobiele telefonie aansluitingen

Als Business Partner van Ziggo Zakelijk en Partner van T-Mobile is Acacius uw schakel voor een betrouwbare mobiele aansluiting via het 4G-netwerk van VodafoneZiggo en het 4G-netwerk van T-Mobile.

Met een mobiele aansluiting via het 4G-netwerk van VodafoneZiggo en/of T-Mobile heeft u toegang tot een stabiel en betrouwbaar 4G-netwerk, supersnel internet, en zijn er vele interessante opties voor uw organisatie.
Acacius kan u hierin adviseren en begeleiden, om zo tot een optimale abonnementssamenstelling te komen die op een efficiënte wijze aansluit bij de activiteiten van uw organisatie.

Een mobiele aansluiting van VodafoneZiggo en/of T-Mobile is uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met Acacius FlexibelWerken.
Flexibel in de breedste zin van het woord: waar u toegang heeft tot het mobiele 4G-netwerk heeft u toegang tot FlexibelWerken!

Mobile Connectivity oplossingen van zowel VodafoneZiggo als T-Mobile zijn zeer breed inzetbaar.
Laat u door Acacius adviseren en begeleiden welke provider en abonnementssamenstelling het beste aansluit bij de activiteiten van uw organisatie en u het beste hierbij ondersteunt.


Met ons uitgebreide product- en dienstenaanbod streven wij ernaar u de best mogelijke totaalervaring te bieden!

Connectivity, een essentieel onderdeel van een moderne bedrijfsvoering